Eugene Sheffer Crossword
Explore the Eugene Sheffer Crossword for April 25, 2023. Browse all 64 clues below or reveal the completed grid to check your answers.
Crossword grid
A little help, whenever you need it.
Answers are hidden. Reveal them when you’re ready.
© 2023 King Features Syndicate, Inc.
Clues & answers
Choose a clue to open its answer page.
Across 31 clues
- 1 Beer ingredient Answer: HOPS (4)
- 5 Sail support Answer: MAST (4)
- 9 Irate Answer: MAD (3)
- 12 Canal of song Answer: ERIE (4)
- 13 Shark variety Answer: MAKO (4)
- 14 Terre Haute sch. Answer: ISU (3)
- 15 Pet identifier Answer: MICROCHIP (9)
- 17 Animation frame Answer: CEL (3)
- 18 Grade-school basics Answer: ABCS (4)
- 19 Start of a supplication Answer: IPRAY (5)
- 21 Wheelchair access points Answer: RAMPS (5)
- 24 Canyon comeback Answer: ECHO (4)
- 25 Writer Wiesel Answer: ELIE (4)
- 26 Intricate Answer: DETAILED (8)
- 30 Chest muscle Answer: PEC (3)
- 31 Twine fiber Answer: SISAL (5)
- 32 — pro nobis Answer: ORA (3)
- 33 High ethical standards Answer: SCRUPLES (8)
- 35 Shadow Answer: TAIL (4)
- 36 Cameo shape Answer: OVAL (4)
- 37 Ornate Answer: FANCY (5)
- 38 Indian tea region Answer: ASSAM (5)
- 40 Songs for one Answer: SOLI (4)
- 42 Life story Answer: BIO (3)
- 43 Zap Answer: MICROWAVE (9)
- 48 Seasonal helper Answer: ELF (3)
- 49 Part of Q.E.D. Answer: ERAT (4)
- 50 Culture medium Answer: AGAR (4)
- 51 Nanny’s charge Answer: TOT (3)
- 52 River blockers Answer: DAMS (4)
- 53 Tennis barriers Answer: NETS (4)
Down 33 clues
- 1 Dress edge Answer: HEM (3)
- 2 “... — quit!” Answer: ORI (3)
- 3 Photo, for short Answer: PIC (3)
- 4 Mexican shawl Answer: SERAPE (6)
- 5 2200, to Caesar Answer: MMCC (4)
- 6 Contented sounds Answer: AAHS (4)
- 7 Enjoy Aspen Answer: SKI (3)
- 8 In the news Answer: TOPICAL (7)
- 9 Financing for a small business Answer: MICROLOAN (9)
- 10 Cruising Answer: ASEA (4)
- 11 As required Answer: DULY (4)
- 16 Drs. that deliver Answer: OBS (3)
- 20 Greek consonant Answer: PHI (3)
- 21 Agents, for short Answer: REPS (4)
- 22 Novelist Waugh Answer: ALEC (4)
- 23 Maker of Windows Answer: MICROSOFT (9)
- 24 LAX guesses Answer: ETAS (4)
- 26 Pickling herb Answer: DILL (4)
- 27 Language suffix Answer: ESE (3)
- 28 Idle of Monty Python Answer: ERIC (4)
- 29 Emmy-winning Tyne Answer: DALY (4)
- 31 Sent unwanted emails Answer: SPAMMED (7)
- 34 A.C.C. school Answer: UVA (3)
- 35 East Asian country Answer: TAIWAN (6)
- 37 “Alice” waitress Answer: FLO (3)
- 38 Help in a crime Answer: ABET (4)
- 39 Missile shelter Answer: SILO (4)
- 40 Con job Answer: SCAM (4)
- 41 Scraps Answer: ORTS (4)
- 44 Nest egg letters Answer: IRA (3)
- 45 Get older Answer: AGE (3)
- 46 Cistern Answer: VAT (3)
- 47 Triage ctrs. Answer: ERS (3)
No matching clues. Try another search.