Eugene Sheffer Crossword
Explore the Eugene Sheffer Crossword for April 3, 2021. Browse all 66 clues below or reveal the completed grid to check your answers.
Crossword grid
A little help, whenever you need it.
Answers are hidden. Reveal them when you’re ready.
© 2021 King Features Syndicate, Inc.
Clues & answers
Choose a clue to open its answer page.
Across 33 clues
- 1 Singer Cooke Answer: SAM (3)
- 4 Ancient portico Answer: STOA (4)
- 8 Apple tablet Answer: IPAD (4)
- 12 Sch. founded by Jefferson Answer: UVA (3)
- 13 Engine parts Answer: CAMS (4)
- 14 NYC gallery Answer: MOMA (4)
- 15 Comics cry Answer: EEK (3)
- 16 Six-sided state Answer: UTAH (4)
- 17 Computer brand Answer: ACER (4)
- 18 “The Wedding Singer” actress Answer: DREWBARRYMORE (13)
- 21 Guffaw syllable Answer: HAR (3)
- 22 DDE’s opponent Answer: AES (3)
- 23 Gold-loving king Answer: MIDAS (5)
- 26 “Today” rival, briefly Answer: GMA (3)
- 27 Corn core Answer: COB (3)
- 30 Summer month in Paris Answer: AOUT (4)
- 31 Lettuce variety Answer: COS (3)
- 32 Chicago’s Mayor Lightfoot Answer: LORI (4)
- 33 Street, in Montreal Answer: RUE (3)
- 34 Long. crosser Answer: LAT (3)
- 35 Singer Jennifer Answer: LOPEZ (5)
- 36 Cauldron Answer: POT (3)
- 37 Vigor Answer: PEP (3)
- 38 1995 film starring Whoopi Goldberg and 18-Across Answer: BOYSONTHESIDE (13)
- 45 Bailiwick Answer: AREA (4)
- 46 Military no-show Answer: AWOL (4)
- 47 Director Brooks Answer: MEL (3)
- 48 “Hud” Oscar winner Answer: NEAL (4)
- 49 Christmas tree, often Answer: PINE (4)
- 50 Collar Answer: NAB (3)
- 51 Campus digs Answer: DORM (4)
- 52 Eyelid woe Answer: STYE (4)
- 53 Son-gun link Answer: OFA (3)
Down 33 clues
- 1 Went a-courting? Answer: SUED (4)
- 2 Say it’s so Answer: AVER (4)
- 3 Create Answer: MAKE (4)
- 4 Diving apparatuses Answer: SCUBAS (6)
- 5 Early Mongolian Answer: TATAR (5)
- 6 Sharif of film Answer: OMAR (4)
- 7 Hindu retreats Answer: ASHRAMS (7)
- 8 Mosque VIPs Answer: IMAMS (5)
- 9 Little, in Italy Answer: POCO (4)
- 10 From the U.S. Answer: AMER (4)
- 11 Challenge Answer: DARE (4)
- 19 “Come again?’ Answer: WHAT (4)
- 20 Verily Answer: YEA (3)
- 23 Blemish Answer: MAR (3)
- 24 Chit Answer: IOU (3)
- 25 Payable Answer: DUE (3)
- 26 Obtained Answer: GOT (3)
- 27 “Beverly Hills —” Answer: COP (3)
- 28 Mine material Answer: ORE (3)
- 29 Occupation, for short Answer: BIZ (3)
- 31 Short snoozes Answer: CATNAPS (7)
- 32 Cuts off Answer: LOPS (4)
- 34 Brit’s restroom Answer: LOO (3)
- 35 Actress Sobieski Answer: LEELEE (6)
- 36 Song of praise Answer: PSALM (5)
- 37 Fake Answer: PHONY (5)
- 38 Combo Answer: BAND (4)
- 39 Twistable cookie Answer: OREO (4)
- 40 Once around the sun Answer: YEAR (4)
- 41 Ninny Answer: TWIT (4)
- 42 “You Know — Good” (Amy Winehouse song) Answer: IMNO (4)
- 43 Hearing-impaired Answer: DEAF (4)
- 44 Actor Idris Answer: ELBA (4)
No matching clues. Try another search.