Eugene Sheffer Crossword
Explore the Eugene Sheffer Crossword for August 31, 2021. Browse all 68 clues below or reveal the completed grid to check your answers.
Crossword grid
A little help, whenever you need it.
Answers are hidden. Reveal them when you’re ready.
© 2021 King Features Syndicate, Inc.
Clues & answers
Choose a clue to open its answer page.
Across 33 clues
- 1 “Fight Club” actor Jared Answer: LETO (4)
- 5 Prohibit Answer: BAN (3)
- 8 Fed. agents Answer: GMEN (4)
- 12 Nobel Prize subj. Answer: ECON (4)
- 13 Year in Mexico Answer: ANO (3)
- 14 San —, Italy Answer: REMO (4)
- 15 Reacting to a pun Answer: GROANING (8)
- 17 Elevator name Answer: OTIS (4)
- 18 Chic no more Answer: OUT (3)
- 19 Flamenco cheer Answer: OLE (3)
- 20 Spine-tingling Answer: SCARY (5)
- 21 Dept. store inventory Answer: GDS (3)
- 22 Compete Answer: VIE (3)
- 23 Bar orders Answer: BEERS (5)
- 26 Tube-nosed seabirds Answer: PETRELS (7)
- 30 Black-and-white cookie Answer: OREO (4)
- 31 New Jersey’s Fort — Answer: DIX (3)
- 32 Tehran’s country Answer: IRAN (4)
- 33 Steak — Answer: TARTARE (7)
- 35 Streep of “The Post” Answer: MERYL (5)
- 36 Overhead trains Answer: ELS (3)
- 37 Director Craven Answer: WES (3)
- 38 Coke alternative Answer: PEPSI (5)
- 41 Overly Answer: TOO (3)
- 42 Second person Answer: YOU (3)
- 45 “ER” actor La Salle Answer: ERIQ (4)
- 46 Adults Answer: GROWNUPS (8)
- 48 Stead Answer: LIEU (4)
- 49 “The Raven” writer Answer: POE (3)
- 50 “I cannot tell —” Answer: ALIE (4)
- 51 Head, to Henri Answer: TETE (4)
- 52 Annex Answer: ADD (3)
- 53 Must have Answer: NEED (4)
Down 35 clues
- 1 Toy block name Answer: LEGO (4)
- 2 Beige Answer: ECRU (4)
- 3 Horn sound Answer: TOOT (4)
- 4 — whim Answer: ONA (3)
- 5 Empties the boat Answer: BAILS (5)
- 6 Actress Hathaway Answer: ANNE (4)
- 7 Eggy quaff Answer: NOG (3)
- 8 Shopping cart items Answer: GROCERIES (9)
- 9 Transcending (Pref.) Answer: META (4)
- 10 Mideast ruler Answer: EMIR (4)
- 11 Inquisitive Answer: NOSY (4)
- 16 Agrees silently Answer: NODS (4)
- 20 Command to Fido Answer: SIT (3)
- 21 Monstrous Answer: GROTESQUE (9)
- 22 Irritate Answer: VEX (3)
- 23 Automaton, for short Answer: BOT (3)
- 24 Geological period Answer: ERA (3)
- 25 Always, in verse Answer: EER (3)
- 26 Thanksgiving dessert Answer: PIE (3)
- 27 Goof up Answer: ERR (3)
- 28 Nonclerical Answer: LAY (3)
- 29 NBC sketch show Answer: SNL (3)
- 31 Hosp. workers Answer: DRS (3)
- 34 Boxing legend Answer: ALI (3)
- 35 Cat call Answer: MEOW (4)
- 37 Romanced Answer: WOOED (5)
- 38 Hide Answer: PELT (4)
- 39 Toledo’s lake Answer: ERIE (4)
- 40 Painter Mondrian Answer: PIET (4)
- 41 Walked (on) Answer: TROD (4)
- 42 Christmas Answer: YULE (4)
- 43 Mayberry boy Answer: OPIE (4)
- 44 Secondhand Answer: USED (4)
- 46 Dean’s list stat Answer: GPA (3)
- 47 A Bobbsey twin Answer: NAN (3)
No matching clues. Try another search.