Eugene Sheffer Crossword
Explore the Eugene Sheffer Crossword for June 22, 2021. Browse all 64 clues below or reveal the completed grid to check your answers.
Crossword grid
A little help, whenever you need it.
Answers are hidden. Reveal them when you’re ready.
© 2021 King Features Syndicate, Inc.
Clues & answers
Choose a clue to open its answer page.
Across 31 clues
- 1 Brazen Answer: BOLD (4)
- 5 Rind Answer: PEEL (4)
- 9 Urban carrier Answer: CAB (3)
- 12 Musical finale Answer: CODA (4)
- 13 Art Deco master Answer: ERTE (4)
- 14 Buckeyes’ sch. Answer: OSU (3)
- 15 Makeup Answer: COSMETICS (9)
- 17 Norm (Abbr.) Answer: STD (3)
- 18 Persia, today Answer: IRAN (4)
- 19 Big rigs Answer: SEMIS (5)
- 21 Pie nut Answer: PECAN (5)
- 24 Casual shirt Answer: POLO (4)
- 25 Nobel Prize subj. Answer: ECON (4)
- 26 In mint condition Answer: BRANDNEW (8)
- 30 Train lines (Abbr.) Answer: RRS (3)
- 31 Makes dirty Answer: SOILS (5)
- 32 Pub order Answer: ALE (3)
- 33 Jamboree shelters Answer: PUPTENTS (8)
- 35 1973 Toni Morrison novel Answer: SULA (4)
- 36 Algerian seaport Answer: ORAN (4)
- 37 Hinder Answer: DETER (5)
- 38 Province of China Answer: HUNAN (5)
- 40 Suffix for billion Answer: AIRE (4)
- 42 Hosp. areas Answer: ORS (3)
- 43 Theatrical wardrobe suppliers Answer: COSTUMERS (9)
- 48 Prefix with meter Answer: ODO (3)
- 49 New newts Answer: EFTS (4)
- 50 Pennsylvania port Answer: ERIE (4)
- 51 Cat’s coat Answer: FUR (3)
- 52 Remain Answer: STAY (4)
- 53 Arp’s art Answer: DADA (4)
Down 33 clues
- 1 Abbr. in an email Answer: BCC (3)
- 2 Tic-tac-toe win Answer: OOO (3)
- 3 Mormon church, for short Answer: LDS (3)
- 4 “Billions” actor Lewis Answer: DAMIAN (6)
- 5 Anti-fur org. Answer: PETA (4)
- 6 CNN anchor Burnett Answer: ERIN (4)
- 7 List-ending shorthand Answer: ETC (3)
- 8 Tutor’s sessions Answer: LESSONS (7)
- 9 Russian space explorer Answer: COSMONAUT (9)
- 10 Wine region Answer: ASTI (4)
- 11 Chums Answer: BUDS (4)
- 16 East ender? Answer: ERN (3)
- 20 Days of yore Answer: ELD (3)
- 21 Criminal, to cops Answer: PERP (4)
- 22 Off-white Answer: ECRU (4)
- 23 Jointly support Answer: COSPONSOR (9)
- 24 Chums Answer: PALS (4)
- 26 German city Answer: BONN (4)
- 27 Dye brand Answer: RIT (3)
- 28 “Legally Blonde” role Answer: ELLE (4)
- 29 Put on Answer: WEAR (4)
- 31 Spirited meetings? Answer: SEANCES (7)
- 34 La-la lead-in Answer: TRA (3)
- 35 Appeared to be Answer: SEEMED (6)
- 37 — Hill (RandB group) Answer: DRU (3)
- 38 Horseshoe site Answer: HOOF (4)
- 39 Pakistani language Answer: URDU (4)
- 40 “The Thin Man” dog Answer: ASTA (4)
- 41 Teeny Answer: ITSY (4)
- 44 Frequently Answer: OFT (3)
- 45 Notable time Answer: ERA (3)
- 46 Abolish Answer: RID (3)
- 47 Poseidon’s home Answer: SEA (3)
No matching clues. Try another search.