Eugene Sheffer Crossword
Explore the Eugene Sheffer Crossword for March 19, 2021. Browse all 66 clues below or reveal the completed grid to check your answers.
Crossword grid
A little help, whenever you need it.
Answers are hidden. Reveal them when you’re ready.
© 2021 King Features Syndicate, Inc.
Clues & answers
Choose a clue to open its answer page.
Across 33 clues
- 1 River blocker Answer: DAM (3)
- 4 Nevada city Answer: RENO (4)
- 8 Flag feature Answer: STAR (4)
- 12 “Where did — wrong?” Answer: IGO (3)
- 13 Baseball’s Moises Answer: ALOU (4)
- 14 Fade away Answer: WANE (4)
- 15 Get the better of Answer: OUTSMART (8)
- 17 Author Bagnold Answer: ENID (4)
- 18 Wicker material Answer: RATTAN (6)
- 19 Napkin’s place Answer: LAP (3)
- 21 Peculiar Answer: ODD (3)
- 22 Not passive Answer: ACTIVE (6)
- 26 Eucalyptus muncher Answer: KOALA (5)
- 29 Letter addenda, for short Answer: PSS (3)
- 30 Standard Answer: PAR (3)
- 31 Sea flier Answer: ERNE (4)
- 32 Corpulent Answer: FAT (3)
- 33 Nightclub of song Answer: COPA (4)
- 34 Actor Stephen Answer: REA (3)
- 35 Chess piece Answer: MAN (3)
- 36 Factions Answer: SIDES (5)
- 37 “Nothing for me, thanks” Answer: IMGOOD (6)
- 39 Coffee holder Answer: MUG (3)
- 40 Shock partner Answer: AWE (3)
- 41 Obliterates Answer: ERASES (6)
- 45 Pride parade initials Answer: LGBT (4)
- 48 Have food delivered Answer: ORDEROUT (8)
- 50 “Nope!” Answer: UHUH (4)
- 51 “Les États- —” Answer: UNIS (4)
- 52 Gun lobby org. Answer: NRA (3)
- 53 Bands’ bookings Answer: GIGS (4)
- 54 Diplomacy Answer: TACT (4)
- 55 Cry Answer: SOB (3)
Down 33 clues
- 1 French perfume brand Answer: DIOR (4)
- 2 Water, in Mexico Answer: AGUA (4)
- 3 Abolitionist Lucretia Answer: MOTT (4)
- 4 Holiday Inn rival Answer: RAMADA (6)
- 5 Serengeti antelope Answer: ELAND (5)
- 6 Neither here — there Answer: NOR (3)
- 7 Endure longer than Answer: OUTLAST (7)
- 8 Used a broom Answer: SWEPT (5)
- 9 Light brown Answer: TAN (3)
- 10 Blackbird Answer: ANI (3)
- 11 Flushed Answer: RED (3)
- 16 Stylish wrap Answer: STOLE (5)
- 20 Rm. coolers Answer: ACS (3)
- 23 Apple product Answer: IPOD (4)
- 24 Smoke an e-cig Answer: VAPE (4)
- 25 Eventful periods Answer: ERAS (4)
- 26 Russell of “Waitress” Answer: KERI (4)
- 27 Utah city Answer: OREM (4)
- 28 Scrambled wd. Answer: ANAG (4)
- 29 Skillet Answer: PAN (3)
- 32 Disappear gradually Answer: FADEOUT (7)
- 33 Humidor item Answer: CIGAR (5)
- 35 Trim the grass Answer: MOW (3)
- 36 Most certain Answer: SUREST (6)
- 38 Solemn promises Answer: OATHS (5)
- 39 Army doc Answer: MEDIC (5)
- 42 “— and Lovers” (D.H. Lawrence novel) Answer: SONS (4)
- 43 Modern money Answer: EURO (4)
- 44 Wild guess Answer: STAB (4)
- 45 Schlep Answer: LUG (3)
- 46 4, on a phone Answer: GHI (3)
- 47 Glitch Answer: BUG (3)
- 49 Genetic letters Answer: RNA (3)
No matching clues. Try another search.