Eugene Sheffer Crossword
Explore the Eugene Sheffer Crossword for May 29, 2021. Browse all 66 clues below or reveal the completed grid to check your answers.
Crossword grid
A little help, whenever you need it.
Answers are hidden. Reveal them when you’re ready.
© 2021 King Features Syndicate, Inc.
Clues & answers
Choose a clue to open its answer page.
Across 33 clues
- 1 Society newcomer Answer: DEB (3)
- 4 Roster Answer: LIST (4)
- 8 Amorphous mass Answer: GLOB (4)
- 12 Medit. nation Answer: ISR (3)
- 13 Words to a backstabber Answer: ETTU (4)
- 14 Entice Answer: LURE (4)
- 15 Standard Answer: PAR (3)
- 16 Complain Answer: MOAN (4)
- 17 “The Good Earth” heroine Answer: OLAN (4)
- 18 Enhanced audio technique Answer: SURROUNDSOUND (13)
- 21 Busy insect Answer: ANT (3)
- 22 Mojito ingredient Answer: RUM (3)
- 23 Hen pens Answer: COOPS (5)
- 26 Muppet eagle Answer: SAM (3)
- 27 Media mogul Turner Answer: TED (3)
- 30 Rara — Answer: AVIS (4)
- 31 Helium, for one Answer: GAS (3)
- 32 Angelic light Answer: HALO (4)
- 33 Bud Answer: PAL (3)
- 34 Levy Answer: TAX (3)
- 35 Mustard city Answer: DIJON (5)
- 36 In favor of Answer: FOR (3)
- 37 Sushi choice Answer: EEL (3)
- 38 Simon and Garfunkel hit song Answer: HOMEWARDBOUND (13)
- 45 Geometric calculation Answer: AREA (4)
- 46 Lady — (singer) Answer: GAGA (4)
- 47 Actress Vardalos Answer: NIA (3)
- 48 Submachine guns Answer: UZIS (4)
- 49 Peron and Longoria Answer: EVAS (4)
- 50 Co. that created Watson Answer: IBM (3)
- 51 Soho residence Answer: LOFT (4)
- 52 Beget Answer: SIRE (4)
- 53 Mao — -tung Answer: TSE (3)
Down 33 clues
- 1 Quick swims Answer: DIPS (4)
- 2 Jacob’s brother Answer: ESAU (4)
- 3 “I’m f-f-freezing!” Answer: BRRR (4)
- 4 Crummy cars Answer: LEMONS (6)
- 5 “Check —!” (“Look at this!”) Answer: ITOUT (5)
- 6 Jazz great Getz Answer: STAN (4)
- 7 Arctic plains Answer: TUNDRAS (7)
- 8 Melancholy Answer: GLOOM (5)
- 9 Humdinger Answer: LULU (4)
- 10 Algerian port Answer: ORAN (4)
- 11 Flex Answer: BEND (4)
- 19 Knocks Answer: RAPS (4)
- 20 Bottom line Answer: SUM (3)
- 23 Upper limit Answer: CAP (3)
- 24 Lab eggs Answer: OVA (3)
- 25 Squeak stopper Answer: OIL (3)
- 26 Jazz combo instrument Answer: SAX (3)
- 27 Mahal preceder Answer: TAJ (3)
- 28 “Strange Magic” gp. Answer: ELO (3)
- 29 Mafia boss Answer: DON (3)
- 31 Parking places Answer: GARAGES (7)
- 32 Hawaiian city Answer: HILO (4)
- 34 Road rescue Answer: TOW (3)
- 35 Cheapen Answer: DEBASE (6)
- 36 Banquet Answer: FEAST (5)
- 37 Mystery writer’s award Answer: EDGAR (5)
- 38 Move, as freight Answer: HAUL (4)
- 39 Rice-shaped pasta Answer: ORZO (4)
- 40 “Catch — You Can” (DiCaprio film) Answer: MEIF (4)
- 41 Sitarist Shankar Answer: RAVI (4)
- 42 One Answer: UNIT (4)
- 43 Pen tips Answer: NIBS (4)
- 44 Title for Judi Dench Answer: DAME (4)
No matching clues. Try another search.