Eugene Sheffer Crossword
Explore the Eugene Sheffer Crossword for September 1, 2020. Browse all 68 clues below or reveal the completed grid to check your answers.
Crossword grid
A little help, whenever you need it.
Answers are hidden. Reveal them when you’re ready.
© 2020 King Features Syndicate, Inc.
Clues & answers
Choose a clue to open its answer page.
Across 33 clues
- 1 Nada Answer: ZERO (4)
- 5 “Today” rival, briefly Answer: GMA (3)
- 8 Ump’s call Answer: SAFE (4)
- 12 Persia, today Answer: IRAN (4)
- 13 Tease Answer: RIB (3)
- 14 Here (Sp.) Answer: AQUI (4)
- 15 Wrestling duos Answer: TAGTEAMS (8)
- 17 “Breaking Bad” actress Anna Answer: GUNN (4)
- 18 Terre Haute sch. Answer: ISU (3)
- 19 Roman 16 Answer: XVI (3)
- 20 Tint Answer: SHADE (5)
- 21 Method Answer: WAY (3)
- 22 Ms. Farrow Answer: MIA (3)
- 23 “Vamoose!” Answer: SCRAM (5)
- 26 Talkative birds Answer: PARROTS (7)
- 30 Couturier Cassini Answer: OLEG (4)
- 31 Vacuum’s lack Answer: AIR (3)
- 32 Use the oven Answer: BAKE (4)
- 33 Alternative to calling Answer: TEXTING (7)
- 35 Wrinkle-reducing injection Answer: BOTOX (5)
- 36 Stable diet? Answer: HAY (3)
- 37 In favor of Answer: FOR (3)
- 38 Smith of “After Earth” Answer: JADEN (5)
- 41 Bit of wit Answer: PUN (3)
- 42 Clean air org. Answer: EPA (3)
- 45 “Metamorphoses” poet Answer: OVID (4)
- 46 Judicial silencer Answer: GAGORDER (8)
- 48 Jules Verne captain Answer: NEMO (4)
- 49 Hosp. section Answer: ICU (3)
- 50 “La Dolce —” Answer: VITA (4)
- 51 Actor Kinnear Answer: GREG (4)
- 52 “My word!” Answer: GEE (3)
- 53 Wild guess Answer: STAB (4)
Down 35 clues
- 1 Tubular pasta Answer: ZITI (4)
- 2 Eventful periods Answer: ERAS (4)
- 3 Prego rival Answer: RAGU (4)
- 4 Toronto’s prov. Answer: ONT (3)
- 5 Turkey dinner sauce Answer: GRAVY (5)
- 6 “La Boheme” role Answer: MIMI (4)
- 7 Tummy muscles Answer: ABS (3)
- 8 2009 novel by Colson Whitehead Answer: SAGHARBOR (9)
- 9 Blue hue Answer: AQUA (4)
- 10 Pay for Answer: FUND (4)
- 11 Aachen article Answer: EINE (4)
- 16 Physical Answer: EXAM (4)
- 20 Knight’s address Answer: SIR (3)
- 21 1997 Dustin Hoffman/Robert De Niro film Answer: WAGTHEDOG (9)
- 22 Blemish Answer: MAR (3)
- 23 Drunkard Answer: SOT (3)
- 24 Browns, on scoreboards Answer: CLE (3)
- 25 “Toy Story” dinosaur Answer: REX (3)
- 26 Potbellied pet Answer: PIG (3)
- 27 Feedbag tidbit Answer: OAT (3)
- 28 Ring decision Answer: TKO (3)
- 29 Gender Answer: SEX (3)
- 31 Whatever Answer: ANY (3)
- 34 007 creator Fleming Answer: IAN (3)
- 35 U2 lead singer Answer: BONO (4)
- 37 Bach composition Answer: FUGUE (5)
- 38 “Fear of Flying” novelist Erica Answer: JONG (4)
- 39 Say it’s so Answer: AVER (4)
- 40 Ten-cent piece Answer: DIME (4)
- 41 Marathoner’s tempo Answer: PACE (4)
- 42 Redact Answer: EDIT (4)
- 43 Anti-fur org. Answer: PETA (4)
- 44 Bedouin Answer: ARAB (4)
- 46 Showbiz job Answer: GIG (3)
- 47 Motor homes Answer: RVS (3)
No matching clues. Try another search.