Eugene Sheffer Crossword
Explore the Eugene Sheffer Crossword for September 8, 2021. Browse all 54 clues below or reveal the completed grid to check your answers.
Crossword grid
A little help, whenever you need it.
Answers are hidden. Reveal them when you’re ready.
© 2021 King Features Syndicate, Inc.
Clues & answers
Choose a clue to open its answer page.
Across 26 clues
- 1 Swiss peak Answer: ALP (3)
- 4 “Spring ahead” hrs. Answer: DST (3)
- 7 Nile queen, familiarly Answer: CLEO (4)
- 8 Red-hot Answer: FIERY (5)
- 10 Parlor pieces Answer: SOFAS (5)
- 11 Concurred Answer: AGREED (6)
- 13 Changing one’s approach Answer: SHIFTINGGEARS (13)
- 16 Sturgeon product Answer: ROE (3)
- 17 Parson’s home Answer: MANSE (5)
- 18 Novelist Grafton Answer: SUE (3)
- 19 “Ratatouille” rat Answer: REMY (4)
- 20 Webmaster’s code Answer: HTML (4)
- 21 Sacred songs Answer: HYMNS (5)
- 23 Hee-haws Answer: BRAYS (5)
- 25 Cote calls Answer: BAAS (4)
- 26 Sulk Answer: POUT (4)
- 27 Shade provider Answer: ELM (3)
- 28 “Hammerin’ Hank” Answer: AARON (5)
- 30 Drs. who deliver Answer: OBS (3)
- 33 “Shout” band Answer: TEARSFORFEARS (13)
- 36 Snapshots Answer: PHOTOS (6)
- 37 Hotel posting Answer: RATES (5)
- 38 Love, Italian-style Answer: AMORE (5)
- 39 Always Answer: EVER (4)
- 40 Mine yield Answer: ORE (3)
- 41 Poetic dusk Answer: EEN (3)
Down 28 clues
- 1 Michael Caine title role Answer: ALFIE (5)
- 2 Piece of lettuce Answer: LEAF (4)
- 3 Some mail carriers Answer: POSTMEN (7)
- 4 “Rent” actor Taye Answer: DIGGS (5)
- 5 Suit fabric Answer: SERGE (5)
- 6 Nest setting Answer: TREE (4)
- 7 Silver salmon Answer: COHO (4)
- 8 Brice of “Funny Girl” Answer: FANNY (5)
- 9 Like bread dough Answer: YEASTY (6)
- 10 Old map letters Answer: SSR (3)
- 12 Ringo’s set Answer: DRUMS (5)
- 14 Pet food brand Answer: IAMS (4)
- 15 French salt Answer: SEL (3)
- 19 Apt. divisions Answer: RMS (3)
- 20 Stetson, e.g. Answer: HAT (3)
- 21 2019 Wimbledon winner Simona Answer: HALEP (5)
- 22 Motorcycle maker Answer: YAMAHA (6)
- 23 Rude dude Answer: BOOR (4)
- 24 Roam without restraint Answer: RUNFREE (7)
- 25 Wager Answer: BET (3)
- 26 Plain writing Answer: PROSE (5)
- 28 John Jacob — Answer: ASTOR (5)
- 29 Earlier, in verse Answer: AFORE (5)
- 30 Like Cheerios Answer: OATEN (5)
- 31 Rabbit’s title Answer: BRER (4)
- 32 Snake’s warning Answer: SSS (3)
- 34 Former QB Tony Answer: ROMO (4)
- 35 Roof edge Answer: EAVE (4)
No matching clues. Try another search.